Naprapat Titti Lilje
Behandling - Forskning - Utbildning 

Patientberättelser

"Jag kunde inte stå på knä eller gå nerför trappor för att det gjorde så ont i knät. Efter två behandlingar och en del övningar som jag för hemma fungerar knä´t igen och jag har inte ont längre. Allra första gången jag sökte hade jag problem med nacken och vid ett annat tillfälle med min högra arm."
Anette Hidnäs, 50 år (förskolepedagog)

 "Jag hade under en längre tid haft problem med min rygg, men efter behandling hos Titti försvann mina besvär och har aldrig kommit tillbaka!"
Elias Brander, 17 år (elittränande fotbollsspelare, Mjällby)

"Jag kunde knappt lyfta höger arm och hade svårt att sova för det värkte på natten och domnade ut i armen och ned i bröstkorgen. Efter fyra behandlingar var jag helt återställd och då skrev jag ut mig från kön till ortopeden. Nu har det snart gått många år och jag har arbetat och tränat och kört två Vasaloppet och inte haft problem i axeln eller armen en enda gång!"
Inger Fransson, 56 år (kokerska)

"Första gången jag blev skickad hit via min arbetsgivares försäkring så trodde jag inte ett dugg på behandlingen, men jag måste säga att jag är väldigt imponerad . . . Jag arbetar intensivt upp till 12 dagar i sträck och pendlar till Stockholm, men känner ingenting av min rygg längre!"
Tomas Bengtsson, 62 år (kyltekniker)